Naše storitve

Načtujete gradnjo nove hiše ali drugega objekta in izbirate arhitekta? Naši strokovnjaki s področja arhitekture in gradbeništva svojim naročnikom nudijo celovito podporo od ideje do izvedbe arhitekturnega projekta.

Spoznajte našo ekipo

Novogradnje

Strokovnjaki podjetja Arhiplus vam svetujemo, izdelamo načrte in pridobimo gradbeno dovoljenje. Z našo ekipo in zunanjimi sodelavci lahko pristopimo tudi k projektiranju večjih objektov, poslovnih, industrijskih in javnih stavb.

Več informacij

Preureditve, dozidave, rekonstrukcije

Želite preurediti hišo ali drug objekt in potrebujete strokovni nasvet, načrte ali pa gradbeno dovoljenje? Za vas bomo našli rešitve po vašem okusu in poskrbeli, da bo preureditev čimbolj funkcionalna ter s tem tudi zmanjšali stroške načrtovane investicije.

Več informacij

Legalizacije

Pripravimo vam projektno dokumentacijo in pridobimo gradbeno dovoljenje za legalizacijo objektov. Na nas se lahko obrnete tudi v fazi poizvedovanja, ali je legalizacija sploh mogoča. Pomagali vam bomo tudi pri pripravi pobud za spremembo prostorskih aktov, v kolikor ti legalizacije v trenutnem stanju ne dopuščajo.

Več informacij

Enostavni objekti

Načrtujete izdelavo stopnic, ograj, pergole, manjšega lesenega objekta in želite strokoven nasvet, unikatno rešitev ali pa izdelavo načrtov tehničnih detajlov, ki bodo osnova za kvalitetno izvedbo? Arhiplus vam ponuja individualne rešitve za različne enostavne objekte.

Več informacij

Preureditve notranjosti

Želite nasvet arhitekta pri ureditvi notranjosti v vaši novi hiši ali pa preurejate vaš dom? Arhiplus vam pomaga pri doseganju optimalnih tlorisov notranjih prostorov, svetuje pri izbiri materialov in barv za finalno izvedbo prostorov, pri razporeditvi opreme in dispoziciji svetil.

Več informacij

Ureditve zunanjih in javnih površin

Svetujemo vam pri ureditvi okolice vaše hiše in za vas pripravimo predlog za zasaditev. Načtujemo tudi ureditve javnih površin.

Več informacij