ENOSTAVNI OBJEKTI

 

LESENA PERGOLA

Naročnik je želel k sodobno adaptirani hiši z dvema prizidkoma v leseni izvedbi dodati še sodobno pergolo na terasi, ki bo ublažila močno sončno pripeko v poletnem času. Pripravili smo več predlogov za izvedbo pergole. Pri nekaterih izvedbah je lesena pergola izdelana v celoti iz lesa, drugi predlogi so kombinacija lesa in kovinskih detajlov (inoks). (več informacij)

 
 
 

NADSTREŠEK IN ZIMSKI VRT

Naročnik je v preteklih mesecih ob starejši hiši že zgradil prostostoječo podkleteno garažo za dve vozili. Ker ima v stanovanjski hiši tudi podnajemnike, se je pokazala potreba, da bi ob hiši izdelali nadstrešek za avto. Prav tako pa je na vrtni strani garaže razmišljal o postavitvi dodatnega nadstreška za zunanje kletno stopnišče oziroma, da bi na tem mestu postavil zimski vrt. (več informacij)

 
 

NADSTREŠEK ZA AVTO

V garaži enodružinske hiše je bil prostor za eno osebno vozilo, investitorja pa sta si želela postaviti še nadstrešek za drugi avto. Obstoječa hiša je razmejevala sprednji del parcele od vrtnega dela. To je pomenilo, da ob stranskih fasadah hiše ni dovolj prostora za nadstrešek. Ob enem pa s postavitvijo nadstreška nista želela zakriti sprednje fasade. (več informacij)