SVETOVANJE PRI OPREMI NOTRANJOSTI

Naloga projekta je bila opremiti prostore novega prizidka. Šlo je za opremo osmih kabinetov in sejne sobe. Prizidani del je imel leseno konstrukcijo. Glede na leseno konstrukcijsko zasnovo je bil ta pokazan tudi v prostorih, tako da je vsaka pisarna imela eno steno leseno, ostale stene pa bele. (več informacij)

 

 
 
 

Predmet projekta je bila preureditev obstoječe kopalnice. Obstoječa kopalnica je imela izrazito vzdolžno zasnovo s predprostorom, ločenim WC-jem in kopalniškim delom, znotraj katerega sta umeščena tudi pralni in sušilni stroj. Želja investitorjev je bila, da se naredi kopalnico živahno, energično, ki te v jutranji zaspanosti povzdigne in napolni z energijo. Spogledovala sta se tudi s keramiko z velikim motivom cvetja.(več informacij)

 

 

otroška sobaUREDITEV OTROŠKIH SOB

Projekt za opremo je vključeval opremo dveh otroških sob, spalnice staršev z garderobo in ureditev knjižnice. (več informacij)

 

 

 

apartma kmečki turizem

NASTANITVENE SOBE NA KMEČKEM TURIZMU

Investitor se je na nas obrnil z željo, da uredi nastanitvene sobe v mansardi svoje kmečke hiše. Glavna razdelitev prostorov s stenami je bila že predhodno izdelana.  Sami smo dodali predvsem še dodatne prostore za čistila s koritom in hranjenje perila.  V danem projektu pa je bila naša naloga  predvsem finalizacija notranjosti in zasnova notranje opreme. (več informacij)

 

 

 

prodajni prostor

SPREJEMNO PRODAJNI PROSTOR

V obstoječi poslovni stavbi podjetja Gledring je bila v pritličju doslej urejena sprejemna avla, kjer so bili predstavljeni tudi njihovi proizvodi. S spremenjenimi potrebami in ustanovitvijo dodatnega podjetja, ki se ukvarja s prodaja avtomobilske opreme sta se naročnika obrnila na nas, da bi jim pripravili predlog in načrte za preureditev obstoječega prostora v prodano-predstavitveni prostor. (več informacij)

 

 

 

vinska klet

VINSKA KLET

Naročnik je želel preurediti prostor v kleti v manjšo vinsko klet, kjer bosta potekala tako pridelava vina kot tudi degustacija za manjšo skupino ljudi. Kletni prostor se nahaja v kletni etaži obstoječega stanovanjskega objekta in je grajen iz kamenja. V prostoru se nahaja podzemni vodnjak, ki se napaja s podtalnico, ki teče tik pod površjem. Naročnik je želel svetovanje arhitekta pri opremi notranjosti kleti in načrte za izvedbo. (več informacij)